Как е открит?
Скъпи приятели днес ще ви разкажем историята на нашата популярна "Welcome guest" фигура Фред. Ще започнем от там, че червеният ни усмихнат човек,  всъщност трябва наистина да има китайско име, защото Китай е неговата родина. Корените му датират от  културата на древния Китай, в която услуга, учтивост и това да си винаги полезен да хората се считат за почтени качества. Негови откриватели са собствениците и CEO на KARE Юрген Райтер и Питър Шьонхофен. По време на едно пътуване в екзотичния Китай, те забелязали древни статуи разположени на входа на голяма част от историческите сгради. Статуите седели тихо и непокътнато, усмихвайки се на всеки гост.

От идея до краен продукт
Вдъхновени от китайската култура Питър и Юрген  започнали да обикалят търговските панаири и да търсят производител, който би могъл да се справи с изработката,
за да представи KАRE Welcome Guest в стилна форма. В творческите си умове, те вече си бяха представили яркочервена статуя, която ще служи като портиер на входа на всеки един KARE щоурум,  като портиер близо до рецепцията на хотел, или просто като забавен акцент на входа на вашата бизнес сграда. Не след дълго удивителният винаги усмихнат човек с големи размери се превърна в световноизвестен фаворит.

Анонимната статуя се превръща във "Фред"
На събития  клиентите на KARE често си правел снимки с
приятелски настроения червен гигант. Фотографи са снимали статуята за известни сайтове като тези на олимпийския парк в Мюнхен и Ермитажа в Санкт Петербург. Всеки го наричаше "червеният човек", защото дълго време той беше анонимна статия, но почетно интегрирана в семейството на KARE, следователно заслужаваше истинско име. В конкурс на международната ни страница във Facebook, КАRE предизвика феновете си да представят предложения за имена. В крайна сметка имаше най-много коментари с името "Фред". И така феновете на КАRE дадоха име на червената ни статуя.
В годините Фред се превърна в обичан и много фотогеничен символ на марката KARE.
Fred и неговото семейство, можете да намерите на ТУК :

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече