Life is style 2018

Скъпи, приятели,
Горди сме да обявим, че излезе от печат каталогът Life is style 2018 и на български език.

Очакват ви уникални идеи за обзавеждане, нестандартни и автентични и никога скучни. Хармонични и въздействащи колекции, интересни комбинации от материали и форми, индивидуални артикули и предмети разкриващи един напълно нов свят. Винаги пълни с изненади и със страст за дизайн: това е концепцията, която представяме от 1981 г. до сега.

Ние искаме да се забавлявате, докато обзавеждате дома си! При нас ще намерите истинско вдъхновение и полезни съвети. Ние знаем, че всъщност всеки един от вас копнее да изрази себе си и своя собствен стил и индивидуални предпочитания у дома, сбъдвайки и най-смелите си интериорни мечти.
За своите 36 години, в Мюнхен и в над 100 магазина по света, KARE застава зад креативното обзавеждане, в което хората просто се влюбват, комбинирано с неспиращо вдъхновение. При КАRE няма граници в стиловото разнообразие.
Сега Вие сте на ход с Вашите желания и фантазия. Независимо дали в нашето списание, онлайн или някъде из дизайнерската вселена на магазините КАRE: открийте уникалните ни мебели, лампи и фънки аксесоари, които ще подчертаят дома Ви. Намерихте ли вече любим артикул?

Открийте най-горещите тенденции побрани в 120 страници.
Може да получите своето безплатно копие в някой от нашите магазини или да разгледате каталога онлайн TУК

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече