Каталози

LIFE IS STYLE 2018

Уникални идеи за обзавеждане, неконвенционални и автентични, никога  скучни, но винаги пълни с изненади и страст към дизайна: това е, което представяме от 1981г. насам. Хармонични колекции,индивидуални обекти, можете да ги откриете в София и в още над 100 магазина в целия свят.

Открийте най-горещите тенденции на 120 страници.

Можете да разгледате каталога ТУК
BRIGHT DELIGHT 2018

Включва вдъхновяващи бляскави акценти, които са достойни за голямо светлинно шоу, привлекателни дизайнерски лампи, съобразени с последните тенденции. Ние знаем, че когато има блясък в очите, всички мечти се сбъдват. Каталога съдържа 400 лампи и 55 страници истински спектакъл от светлина, истинска наслада от живот.

Можете да разгледате каталога ТУКELEMENTS

Мебели създадени от дърво, камък и желязо, това е  ELEMENTS Collection. Тя създава асоциации с архаични пейзажи и вдъхва живот с вълнуващото съчетание на дърво със стъкло и метал. Вдъхновени от природата и усещането да си сред нея, ние затворихме очи и усетихме спокойствието на едно швейцарско планинско езеро или пустинята на скалното крайбрежие на Шотландия - ето така се зароди идеята за ELEMENTS.
А материалите: груб камък, благородни метали и висококачествено дърво, съчетано в елегантни и тъмни цветове.
Можете да разгледате каталога ТУКNEWS & IMPRESSIONS

КARE разкрива новите трендове в интериора за 2018-та от международните изложения за мебели в Кьолн, Милано и Франкфурт.
Вижте на какво ще е подвластна тази година и какво сме ви подготвили в следващите 53 страници.
Можете да разгледате каталога ТУК

ROMA COLLECTION


Индивидуалност във всяка стая за всеки вкус, с различни материали, в различни цветове.
Персонализирайте леглото, дивана или креслото си.
Вижте колекцията Roma ТУК
KARE BEDROOM

Обзаведете спалнята си с вдъхновение. В КАRE BRDROOM  ще намерите най-доброто обзавеждане за уютна, елегантна и удобна спалня.

Можете да разгледате каталога ТУК


Bright Nature
са мебели създадени от природата с невероятни ръчно изработени детайли.

Можете да разгледате каталога ТУКBrooklyn

Това е колекция, която е  на път да се превърне в дълготраен успех:
- Убедителни, модерни,стилни и масивни  форми направени от качествена Sheesham дървесина  .
- Създадена от два елегантни естествени нюанса на цвят орех: една гама - два погледа!

Можете да разгледате каталога ТУК


AUTHENTICO brochure
В серията Authentico главна роля играе дървесината в комбинация с боядисана стомана. Има нещо стабилно и тежко в дизайна, който разказва историята за произхода на естествения материал. Autentico излъчва модерен уют, но без излишна претенциозност.

Можете да разгледате каталога ТУКBright Delight 2018

Включва бляскави акценти, които са достойни за голямо шоу, привлекателни дизайнерски лампи, съобразени с новите тенденции. Ние знаем, че когато има блясък в очите, всички мечти се сбъдват. Каталога съдържа 400 лампи и 84 страници истински спектакъл от светлина, истинска наслада от живот.


Можете да разгледате каталога ТУК

WILD AT HOME

Новата брошура WILD AT HOME представя две уникални колекции и показва вълнуващи мебели, които допълват визията. Комбинираме естествени материали и индивидуален дизайн за един оригинален вид, който ще ви някара да подивеете.

Обзавеждане с душа! Всяка част от колекция FINCA е уникална и е изработена по традиция - ръчно. Влюбени в усещането за планинска гора и топлия комфорт на планинските курорти, нашите дизайнери създадоха красиви мебели от солидно дърво и страхотна кравешка кожа.

Можете да разгледате каталога ТУК

KARE Art Gallery 2018

Знаете ли какъв е най-лесният начин да направите стената eye-catcher? Правилно, с изкуството. KARE разполага с голям асортимент от различни изображения, художествени репродукции, маслени картини, фотография и скулптури в рамка. Всички тези предмети са събрани в брошурата.

Можете да разгледате каталога ТУКSTUDIO DIVANI
STUDIO Divani представя колекция мека мебел, която съчетава италиански дизайн и високо качество с индивидуален характер - при наистина добра цена.

Производството на STUDIO Divani е разположен0 в най-атрактивната част на Тоскана. Тук ние разчитаме на 100% традиционна изработка, като се използват материали от кожа и текстил, произведен в Италия. Диваните се доставят директно до Германия. Това дава на KARE + изключителност: индивидуален вкус на достъпни цени.
Добре дошли в STUDIO Divani от KARE +

Можете да разгледате каталога ТУК
Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече