Каталози

ROMA COLLECTION


Индивидуалност във всяка стая за всеки вкус, с различни материали, в различни цветове.
Персонализирайте леглото, дивана или креслото си.
Вижте колекцията Roma ТУК
KARE BEDROOM

Обзаведете спалнята си с вдъхновение. В КАRE BRDROOM  ще намерите най-доброто обзавеждане за уютна, елегантна и удобна спалня.

Можете да разгледате каталога ТУК


HOME COUTURE


В този каталог ще откриете над 20 различни вдъхновяващи тенденции в обзавеждането разположени на повече от 400 страници.

Можете да разгледате каталога ТУК


LIFE IS STYLE

Уникални идеи за обзавеждане, нестандартни и автентични, никога скучни.
Винаги пълни с изненади и със страст за дизайн: това е концепцията, която представяме от 1981 г. до сега. Хармонични и въздействащи колекции, индивидуални артикули и предмети разкриващи един напълно нов свят.

Открийте най-горещите тенденции побрани в 108 страници.

Можете да разгледате каталога ТУК

Bright Nature
са мебели създадени от природата с невероятни ръчно изработени детайли.

Можете да разгледате каталога ТУК
Brooklyn

Това е колекция, която е  на път да се превърне в дълготраен успех:
- Убедителни, модерни,стилни и масивни  форми направени от качествена Sheesham дървесина  .
- Създадена от два елегантни естествени нюанса на цвят орех: една гама - два погледа!

Можете да разгледате каталога ТУК


AUTHENTICO brochure
В серията Authentico главна роля играе дървесината в комбинация с боядисана стомана. Има нещо стабилно и тежко в дизайна, който разказва историята за произхода на естествения материал. Autentico излъчва модерен уют, но без излишна претенциозност.

Можете да разгледате каталога ТУКBright Delight 2018

Включва бляскави акценти, които са достойни за голямо шоу, привлекателни дизайнерски лампи, съобразени с новите тенденции. Ние знаем, че когато има блясък в очите, всички мечти се сбъдват. Каталога съдържа 400 лампи и 84 страници истински спектакъл от светлина, истинска наслада от живот.


Можете да разгледате каталога ТУК


WILD AT HOME

Новата брошура WILD AT HOME представя две уникални колекции и показва вълнуващи мебели, които допълват визията. Комбинираме естествени материали и индивидуален дизайн за един оригинален вид, който ще ви някара да подивеете.

Обзавеждане с душа! Всяка част от колекция FINCA е уникална и е изработена по традиция - ръчно. Влюбени в усещането за планинска гора и топлия комфорт на планинските курорти, нашите дизайнери създадоха красиви мебели от солидно дърво и страхотна кравешка кожа.

Можете да разгледате каталога ТУК

KARE Art Gallery 2018

Знаете ли какъв е най-лесният начин да направите стената eye-catcher? Правилно, с изкуството. KARE разполага с голям асортимент от различни изображения, художествени репродукции, маслени картини, фотография и скулптури в рамка. Всички тези предмети са събрани в брошурата.

Можете да разгледате каталога ТУКSTUDIO DIVANI
STUDIO Divani представя колекция мека мебел, която съчетава италиански дизайн и високо качество с индивидуален характер - при наистина добра цена.

Производството на STUDIO Divani е разположен0 в най-атрактивната част на Тоскана. Тук ние разчитаме на 100% традиционна изработка, като се използват материали от кожа и текстил, произведен в Италия. Диваните се доставят директно до Германия. Това дава на KARE + изключителност: индивидуален вкус на достъпни цени.
Добре дошли в STUDIO Divani от KARE +

Можете да разгледате каталога ТУК
Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам