ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Ако се нуждаете от професионалното ни мнение и опит, не се колебайте да се свържете с нас.Магазин KARE предоставя на клиентите си услугата проектиране на интериор от квалифицирани KARE -дизайнери, използващи продукти на марката.

Като търговец на дизайнерски мебели ние от „КАРЕ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД предлагаме тази услуга, за да помогнем на нашите клиенти в правилния избор на наши мебели, както и да им помогнем да си представят как биха стояли те в домa, заведението, хотела или мястото им за отдих.

КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА:

ЕТАП 1 :

- Среща за уточняване на заданието и професионална консултация от KARE – дизайнер;
- Посещение на обекта с цел взимане на размери от място, като се вземат предвид електрическите изводи, изводите за кабелна телевизия и интернет, разположение на отоплителни тела (радиатори, климатици) и други особености на архитектурата, но не се изготвят планове за горепосочените, нито за смяната на разположението им;
- Изработване на 2D проект – скица (план-аранжировка) с размери на избраните мебели с марката KARE съобразен с изискванията на стандартите за интериорното проектиране и за функционалност на помещението.

ЕТАП 2 :

- Изработване на 3D проект, което се извършва на база 2D проекта, като на специализиран софтуер помещенията биват представени пространствено. Тази услуга допринася за по-цялостното представяне на интериора и улеснява клиента в избора. За всяко помещение се изготвят до 4 броя визуализации в JPG формат;
- При изготвяне на 3D проекта, се дават предложения за това какви цветове или стенни и подови обшивки биха подхождали на мебелите за по-цялостно излъчване на интериора, но магазин KARE не се ангажира в конкретен доставчик за закупуването и изпълнението на материали, които не предлага;
- Изготвяне на Фото-оферта с използваните за проекта мебели с марката KARE, техните размери, материал, срок на доставка, наличност и цена.

ЕТАП 3 :

- Подготвяне и предаване на възложителя на цялата техническа документация, която включва:
– чертеж на целия обект с всички помещения и разпределение с необходимите размери;
– план с избраните мебели и материали;

ЗАПЛАЩАНЕ :

Посещение на обекта с цел оглед и заснемане на реалните размери на помещенията, които ще се проектират.
* Цена на услугата:
– за помещения до 100м² – 50лв;
– за помещения от 100 до 200м² – 100лв;
– за помещения над 200м² – по договаряне съобразно обекта;
– за обекти извън гр. София се ценообразува по отправено запитване и се изготвя персонална оферта за услугата.
* Цената за проектиране се изчислява в лева за 1кв.м.
– за жилищен интериор – 12лв/кв.м.;
– за обществен интериор – 20лв/кв.м.
* Цена за аранжиране и декорация на готов проект – по договаряне
* По желание на възложителя предлагаме и авторски надзор – 30лв/час

KARE предлага и допълнителна услуга – КОНСУЛТАЦИЯ НА МЯСТО

Наш консултант ще посети дома/офиса на клиента в уговорен ден и час и ще помогне в избора на подходящи KARE мебели за постигане на пълна хармония в интериора.

– цената на тази услуга е: 100,00 лв.

**услугата се предлага само за района на гр. София.

Fresh bar Еником М – Дружба 1, София

Къща за гости “Тримата глупаци” – с. Рибарица, Ловеч


Офис Bella Bulgaria – 55 кв. м. гр. Пловдив, България


Къща в кв. Драгалевци

Собствениците са младо семейство с дете, обичащи спокойствието и чистия въздух. Важно за тях беше присъствието на естествени материали и хармонична атмосфера в техния дом. Техният уникален по рода си стил бе уловен от нас и пресъздаден в интериора на тяхното жилище, като всяка стая носи свой собствен амбиент.

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече