ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Ако се нуждаете от професионалното ни мнение и опит, не се колебайте да се свържете с нас.Магазин KARE предоставя на клиентите си услугата проектиране на интериор от квалифицирани KARE -дизайнери, използващи продукти на марката.

Като търговец на дизайнерски мебели ние от „КАРЕ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД предлагаме тази услуга, за да помогнем на нашите клиенти в правилния избор на наши мебели, както и да им помогнем да си представят как биха стояли те в домa, заведението, хотела или мястото им за отдих.

КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА:

ЕТАП 1 :

- Среща за уточняване на заданието и професионална консултация от KARE – дизайнер;
- Посещение на обекта с цел взимане на размери от място, като се вземат предвид електрическите изводи, изводите за кабелна телевизия и интернет, разположение на отоплителни тела (радиатори, климатици) и други особености на архитектурата, но не се изготвят планове за горепосочените, нито за смяната на разположението им;
- Изработване на 2D проект – скица (план-аранжировка) с размери на избраните мебели с марката KARE съобразен с изискванията на стандартите за интериорното проектиране и за функционалност на помещението.

ЕТАП 2 :

- Изработване на 3D проект, което се извършва на база 2D проекта, като на специализиран софтуер помещенията биват представени пространствено. Тази услуга допринася за по-цялостното представяне на интериора и улеснява клиента в избора. За всяко помещение се изготвят до 4 броя визуализации в JPG формат;
- При изготвяне на 3D проекта, се дават предложения за това какви цветове или стенни и подови обшивки биха подхождали на мебелите за по-цялостно излъчване на интериора, но магазин KARE не се ангажира в конкретен доставчик за закупуването и изпълнението на материали, които не предлага;
- Изготвяне на Фото-оферта с използваните за проекта мебели с марката KARE, техните размери, материал, срок на доставка, наличност и цена.

ЕТАП 3 :

- Подготвяне и предаване на възложителя на цялата техническа документация, която включва:
– чертеж на целия обект с всички помещения и разпределение с необходимите размери;
– план с избраните мебели и материали;

ЗАПЛАЩАНЕ :

Посещение на обекта с цел оглед и заснемане на реалните размери на помещенията, които ще се проектират.
* Цена на услугата:
– за помещения до 100м² – 50лв;
– за помещения от 100 до 200м² – 100лв;
– за помещения над 200м² – по договаряне съобразно обекта;
– за обекти извън гр. София се ценообразува по отправено запитване и се изготвя персонална оферта за услугата.
* Цената за проектиране се изчислява в лева за 1кв.м.
– за жилищен интериор – 12лв/кв.м.;
– за обществен интериор – 20лв/кв.м.
* Цена за аранжиране и декорация на готов проект – по договаряне
* По желание на възложителя предлагаме и авторски надзор – 30лв/час

KARE предлага и допълнителна услуга – КОНСУЛТАЦИЯ НА МЯСТО

Наш консултант ще посети дома/офиса на клиента в уговорен ден и час и ще помогне в избора на подходящи KARE мебели за постигане на пълна хармония в интериора.

– цената на тази услуга е: 100,00 лв.

**услугата се предлага само за района на гр. София.

Fresh bar Еником М – Дружба 1, София

Къща за гости “Тримата глупаци” – с. Рибарица, Ловеч


Офис Bella Bulgaria – 55 кв. м. гр. Пловдив, България


Къща в кв. Драгалевци

Собствениците са младо семейство с дете, обичащи спокойствието и чистия въздух. Важно за тях беше присъствието на естествени материали и хармонична атмосфера в техния дом. Техният уникален по рода си стил бе уловен от нас и пресъздаден в интериора на тяхното жилище, като всяка стая носи свой собствен амбиент.

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам