Мултифункционална дневна

Заглавие: Мултифункционална дневна
локация: гр. София
проектирана част: 21м2
проекант: Елвира Трайкова

С нас преди не много време се свърза една прекрасна дама която много искаше да промени Хола си така че, той да се превърне в място където да може всички от членове на семейството и да намери своят кът и да прави любимите си неща.
Преди време тя се бе възползвала от усугите наинтериорен дизайнер и бе направила ремонт на цялата останала част от жилището си, но не беше довършила дневната. Част от задачата ни бе, да направим хола освен функционален и стилово свързан с останалото жилище. Нашата клиентка вече се бе насочила към индустриалният стил, но в доста по-домашният и уютен вариант, но смело залиташе по метала и бетонено сивият цвят. Ето защо не ни оставаше друго освен да разпределим финкционалните зони на помещението и да почнем да разиграваме дърво, сив мат, черен метал. За да създадем характер използвахме жълтото уникално кресло „WINGS” на KARE, за удобство ползвахме висосокачественият и конфортен диван „CALUNA” на GARANT. Полилея в дневната бе вече закупен, а ние доста го харесахме и затова го подчертахме с още метални елементи в интериора. Едно от условията бе да напраевим кът за хобито на едният и син тийнейджър, а именно видеоигрите и свиренето на китара, така че пригодихме специлано изработено по всичките му условия бюро, което е със специална дълбочина и отвори за да може да се работи на два монитора.
Както знаем никога мястото не стига в един дом, така че умоло наскирахме в цвета на стената двукрил гардероб за куфари и други вещи, който отговаря по цвят на стените в помещението, така че да не се натрапва.
На стената над дивана направихме една доста игрива композиция с много символика за семеството *случайни герои в тази композиция няма.
Голямата секция изработихме изцяло по индивидуални размери и модел с много скрити функционалности и екстри. Тъй като едната страст на клиентката ни е цветята, оделихме специално пространство за тях на секцията, за ниските, за високите, с гръб към стената за цъфтящите.

С голяма радост установихме, че след приключване на проекта всички са доволни от новата дневна и я използват с много любов. Благодарим за доверието!

 

 

 

 

 

Този сайт използва бисквитки (cookies) за подобряване на неговата ефективност. Продължавайки да използвате този сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитките, съгласно нашата Политика за употреба на бисквитки. Научете повече. Разбрах

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече