ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯ

„BIG FRIDAY WEEKEND“.Валидност на промоцията от 23.11.2018 до 26.11.2018г


1. Организатор на промоцията
      1.1. Промоцията „BIG FRIDAY WEEKEND“ се организира и провежда от КАРЕ-БЪЛГАРИЯ ЕООД, София 1592, ул. „Капитан Димитър Списаревски“ 24 (Организатор).
      1.2. Официалните правила се публикуват на сайта www.kare.bg за целия период на Промоцията.
      1.3. С участието си в тази Промоция, участникът заявява, че е запознат с настоящите Официални правила и се съгласява да ги спазва.
2. Период и Право на участие
      2.1. Промоцията „BIG FRIDAY WEEKEND“ се провежда в периода от 23.11.2018 до 26.11.2018г включително.
      2.2. Промоцията се провежда в магазин KARE, бул. Околовръстен път 257, София и на www.kare.bg.
      2.3. Право на участие в Промоцията има всяко физическо лице, което участва съгласно механизма за участие в Промоцията, приело е настоящите Правила и отговаря на описаните по-долу условия.
      2.4. Организаторът си запазва правото да променя настоящите Официални правила по всяко време, като информира за това на официалната си уеб- и facebook страница.
      2.5. „Редовна цена“ е ненамалената цена на продукта. Това е цената на която се продава даден продукт през времето, когото за него не е обявено ценово намаление. Когато даден продукт е с ценово намаление (в Промоция) то редовната цена на продукта е задраскана и/или обявена като „стара цена“.
3. Описание на Промоцията и механизъм на провеждане
      3.1. В периода на Промоцията всички продукти, продавани в магазин KARE, бул. Околовръстен път 257, София се предлагат с отстъпка от 15% до 50%.
      3.2. Описание на отстъпките:
            3.2.1. Всички артикули, с отстъпка по-голяма от 15% от редовната цена, са обозначени в магазин KARE, бул. Околовръстен път 257, София с етикет за намалена редовна цена и нова промоционална цена на дадения артикул, а на уебсайта www.kare.bg със задраскана редовна цена и обявена нова, промоционална цена.
            3.2.2. Всички артикули, които са без етикет или указание за намаление на редовната цена могат да бъдат закупени с 15% отстъпка от тази цена, като в магазин KARE, бул. Околовръстен път 257, София отстъпката се въвежда от служител на Организатора, а на уебсайта www.kare.bg трябва да бъде въведен промо-кода в процеса на пазаруване, който е посочен на самия уебсайт.
      3.3. Отстъпките са валидни в периода на Промоцията, посочен в чл.2.1.
      3.4. Отстъпките важат както за налични на склад продукти, така и за поръчки на неналични продукти.
      3.5. Отстъпките не важат за направени поръчки извън периода на Промоцията и не важат за доплащания по направени поръчки извън периода на Промоцията.
      3.6. Отстъпката от Промоцията не може да бъде комбинирана с други промоционални предложения на Организатора.

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече