Ще изглежда ли добре това виолетово кресло в моя хол?
На въпрос като този се отговаря в рамките на няколко секунди чрез приложение, с чиито набор от мебели може да разглеждате, позиционирате и комбинирате различни мебели и аксесоари в рамките на вашето помещение, с помощта на 3-D визуализации, използвайки единствено камерата на мобилното ви устраойство - нашият главен инструмент за 3-D планирането. В много от своите функции приложението на KARE далеч надхвърля обхвата на другите подобни приложения.
3-D Планиране
 3-D мебели в хола ви за секунди
След като изберете желания елемнт той веднага се появява на екрана. Можете да го движите, да го видите от различна гледна точка и да го комбинирате с други мебели. Можете също така да правите скрийншоти и да ги запазвате или споделяте с приятелите си във Facebook или Pinterest. Собственикът и управител на KARE Питър Шьонхофен коментира: "Приложения, които просто показват страници от каталог са история. С нашето приложение потребителите могат да се забавляват, да видят нагледно мечтаното обзавеждане и да го получат."
KARE-Room-Designer-App-QR

Преоразмерена реалност
Преоразмерена реалност или "ПР" е иновативна технология, която променя нашето възприемане на реалността, с помощта на компютър. Например, визуализацията на една стая се хваща от визьора на камерата и се променя чрез допълнителни изменения на ПР. В приложението на KARE това става чрез 3-D модели на мебели и аксесоари за обзавеждане, придружени от подробна информация за размери и материали.
Приложението също така може да ви насочи към най-близкия представител на марката, да изпрати запитвания и дори да ви помогне да организирате среща с интериорен дизайнер. Във всеки случай, приложението на KARE зарежда само данните за обектите, които сте избрали и изключва свалянето на големи обеми от данни. В допълнение, няколко обекта могат да бъдат разположени в помещението почти едновременно.

Get the KARE Room Designer App now!

Други услуги

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам

Във връзка с регламент 2016/679 приехме новаполитика за поверителност - защита на личните данни. Научи повече