Уважаеми Клиенти, за Ваше удобство Ви предлагаме транспорт на всички Ваши покупки до Вашия дом.

Осигуряваме БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за направени покупки в търговските обекти или през онлайн магазина на  на стойност над 800 лв. (без значение дали артикулите са с намалена или ненамелена редовна цена). Безплатният транспорт важи за всички населени места на територията на Република България. Tранспортът е безплатен за единствен адрес и при единствено посещение. 

  За района на град София и град Перник цената на транспорта е 28 лв. за закупените мебели, или за комбинирана покупка на мебели и аксесоари, когато покупката е на стойност под 800 лв. Пълният списък на населените места включени в тази услуга може да видите   ТУК

Транспортът на покупки до населени места, извън района на град София и Перник (пълният списък можете да видите ТУК), както и за аксесоари на стойност до 800 лв. за района на град София, транспортът се извършва от професионална куриерска фирма. Сумата за транспорт на желаната от Вас стока се показва в процеса на пазаруване онлайн. Този транспорт е за сметка на клиента. 


Друга възможност за доставка на закупените продукти извън района на град София и град Перник е те да бъдат доставени от KARE България, като транспортът се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел „Онлайн продажби“ на телефон 02 460 71 62,  или email: online@kare.bg или в магазините ни от нашите консултанти.

     При доставка на мебели, услугата ТРАНСПОРТ включва доставката на поръчаната стока до входната врата на сградата на посочения адрес, но не и до входната врата на жилището на потребителя. 
      
    *Всички посочени цени са с включен ДДС.

Други услуги

Този сайт използва бисквитки. Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Научете повече Приемам