Catalogs

Уникални идеи за обзавеждане, неконвенционални и автентични, никога  скучни, но винаги пълни с изненади и страст към дизайна: това е, което представяме от 1981г. насам. Хармонични колекции,индивидуални обекти, можете да ги откриете в София и в още над 100 магазина в целия свят. LIfe is Style 2019 представя един изцяло нов свят от разнородни стилове и еклектични миксове, който очаква да го откриеш. 160 страници, който ще докоснат сърцето ти.

Можете да разгледате каталога ТУК
HOME COUTURE 2018 - 2019

Нашият нов пълен каталог "Home Couture 18/19" съдържа нашите неустоими тенденции и нови колекции. Вдъхновение и иновации ви очакват в над 400 страници, съдържащи 20 актуални колекции на KARE

Можете да разгледате каталога ТУК

LIFE IS STYLE 2018

Уникални идеи за обзавеждане, неконвенционални и автентични, никога  скучни, но винаги пълни с изненади и страст към дизайна: това е, което представяме от 1981г. насам. Хармонични колекции,индивидуални обекти, можете да ги откриете в София и в още над 100 магазина в целия свят.

Открийте най-горещите тенденции на 120 страници.
Можете да разгледате каталога ТУК
BRIGHT DELIGHT 2019

Включва вдъхновяващи бляскави акценти, които са достойни за голямо светлинно шоу, привлекателни дизайнерски лампи, съобразени с последните тенденции. Ние знаем, че когато има блясък в очите, всички мечти се сбъдват. Каталога съдържа 400 лампи и 55 страници истински спектакъл от светлина, истинска наслада от животa.

Можете да разгледате каталога ТУК
URBAN WOOD

В серията Urban Wood главна роля играе естествената Sheesham дървесината, или известна още, като палисандрова дървесина. в комбинация с боядисана стомана. Каталога  съдържа най-популярните ни масивни колекции разпростряни на 32 страници.

Колекцията Urban Wood  излъчва модерен уют, но без излишна претенциозност, което я прави подходяща за всякакви интериорни комбинации. Тази колекция е на път да се превърне в грандиозен успех:
Ще се насладите на модерни и стилни форми в естествени цветове - елегантен цвят орех и натурален дървесен нюанс, всичко това израбатено от масивна Sheesham дървесина.
Можете да разгледате каталога ТУК
ELEMENTS

Мебели създадени от дърво, камък и желязо, това е  ELEMENTS Collection. Тя създава асоциации с архаични пейзажи и вдъхва живот с вълнуващото съчетание на дърво със стъкло и метал. Вдъхновени от природата и усещането да си сред нея, ние затворихме очи и усетихме спокойствието на едно швейцарско планинско езеро или пустинята на скалното крайбрежие на Шотландия - ето така се зароди идеята за ELEMENTS.
А материалите: груб камък, благородни метали и висококачествено дърво, съчетано в елегантни и тъмни цветове.
Можете да разгледате каталога ТУК

ROMA COLLECTION


Индивидуалност във всяка стая за всеки вкус, с различни материали, в различни цветове.
Персонализирайте леглото, дивана или креслото си.
Вижте колекцията Roma ТУКKARE BEDROOM

Обзаведете спалнята си с вдъхновение. В КАRE BRDROOM  ще намерите най-доброто обзавеждане за уютна, елегантна и удобна спалня.

Можете да разгледате каталога ТУК


Bright Nature
са мебели създадени от природата с невероятни ръчно изработени детайли.

Можете да разгледате каталога ТУКBrooklyn

Това е колекция, която е  на път да се превърне в дълготраен успех:
- Убедителни, модерни,стилни и масивни  форми направени от качествена Sheesham дървесина  .
- Създадена от два елегантни естествени нюанса на цвят орех: една гама - два погледа!

Можете да разгледате каталога ТУК


WILD AT HOME

Новата брошура WILD AT HOME представя две уникални колекции и показва вълнуващи мебели, които допълват визията. Комбинираме естествени материали и индивидуален дизайн за един оригинален вид, който ще ви някара да подивеете.

Обзавеждане с душа! Всяка част от колекция FINCA е уникална и е изработена по традиция - ръчно. Влюбени в усещането за планинска гора и топлия комфорт на планинските курорти, нашите дизайнери създадоха красиви мебели от солидно дърво и страхотна кравешка кожа.

Можете да разгледате каталога ТУК

KARE Art Gallery 2018

Знаете ли какъв е най-лесният начин да направите стената eye-catcher? Правилно, с изкуството. KARE разполага с голям асортимент от различни изображения, художествени репродукции, маслени картини, фотография и скулптури в рамка. Всички тези предмети са събрани в брошурата.

Можете да разгледате каталога ТУКSTUDIO DIVANI
STUDIO Divani представя колекция мека мебел, която съчетава италиански дизайн и високо качество с индивидуален характер - при наистина добра цена.

Производството на STUDIO Divani е разположено в най-атрактивната част на Тоскана. Тук ние разчитаме на 100% традиционна изработка, като се използват материали от кожа и текстил, произведен в Италия. Диваните се доставят директно до Германия. Разгледайте нашите предложения и дайте свобода на индивидуалния си вкус.
Добре дошли в STUDIO Divani от KARE +

Можете да разгледате каталога ТУК